Πολιτική Επιστροφών

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας. Κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους. Στην προσπάθεια μας λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα.

Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση των προϊόντων ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους Όρους Επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω.

Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών παρά μόνον η αξία των προϊόντων.

Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνει το yachtfinish.gr

Διαδικασία Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής που πρέπει να ακολουθηθεί περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω.Το yachtfinish.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές/ανταλλαγές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους Όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.

Α) Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος

Επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το yachtfinish.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • ΒΗΜΑ 1: Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail ([email protected]) ή τηλεφωνικώς (+30 2310781732) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • ΒΗΜΑ 2: Μόλις το yachtfinish.gr εγκρίνει την επιστροφή ή ανταλλαγή του προϊόντος(ων) σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφών.
  • ΒΗΜΑ 3: Η επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για τους πελάτες μας. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από το yachtfinish.gr.

Β) Επιστροφή μη Ελαττωματικού Προϊόντος ή Ανταλλαγή Προϊόντος

Επιστροφή ή ανταλλαγή γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το yachtfinish.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • ΒΗΜΑ 1: Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail ([email protected]) ή τηλεφωνικώς (+30 2310781732) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • ΒΗΜΑ 2: Μόλις το yachtfinish.gr εγκρίνει την επιστροφή ή ανταλλαγή του προϊόντος(ων) σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφών.
  • ΒΗΜΑ 3: Παρακαλούμε αποστείλετε το πακέτο σας χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη, εγγυημένη και ανιχνεύσιμη μέθοδο για να εξασφαλίσετε την ασφαλή και με αποδεικτικά έγγραφα παράδοση στο yachtfinish.gr.

Όροι Επιστροφής

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στο yachtfinish.gr:

  • Η αίτηση επιστροφής/ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε (χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.
  • Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά έγγραφα ή φυλλάδια που είχε χωρίς αυτά να είναι σχισμένα.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς και θα σας επιστρέφουμε πίσω τα χρήματά σας ή θα σας το αλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν επιλογής σας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω το yachtfinish.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας που αναγράφεται στη Φόρμα Επιστροφών, καθώς το yachtfinish.gr ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας.

Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα είδη σε εμάς. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη Γενική Ταχυδρομική. To yachtfinish.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Παρακαλούμε δώστε μας 15 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα άφιξης του προϊόντος στην εταιρεία μας) για την παραλαβή και προώθηση της επιστροφής σας.